OVER TÁTICOO

Fundo Sobre Nos

Welkom bij Táticoo Marketing!

Táticoo heeft een unieke approach, die door weinig “serviceproviders” wordt gehanteerd in de markt, kunnen we uit ervaring zeggen.

Onze werkwijze is erop gericht dat onze klanten op eigen benen kunnen staan, wat hun online marketing betreft, en onafhankelijk kunnen opereren. Alle voorzieningen en hulpmiddelen, zoals domeinnamen, hosting, website platformen en tools registeren wij op naam van de klant, met “Master” toegang tot de diverse Admin-panels.

In een ideaal scenario werken wij nauw samen met de marketingafdeling of verantwoordelijke binnen de organisatie van de klant, die we instrueren en begeleiden bij de dagelijkse activiteiten en richten ons vooral op de strategie. Maar indien de klant er de voorkeur aan geeft, bestaat ook de mogelijkheid om alle online marketingactiviteiten volledig aan ons te outsourcen.

De Inbound methodologie

De website is de basis van de digitale- online- of internet-aanwezigheid van een onderneming, de online merk identiteit! Het technische ontwerp begint bij het vaststellen van de bedrijfsactiviteiten en doelgroep. Het bepalen van de identiteit van alle klanten personas van de producten en/of diensten die het bedrijf aanbiedt.

Het is belangrijk te realiseren dat het visuele design van de website ondergeschikt is aan het gemak van navigatie en de technische specificaties. Daarom is het van groot belang de juiste partner in de arm te nemen voor ontwikkeling van jouw website. Wij raden je ten zeerste aan te kiezen voor een webdeveloper met een (inbound) marketing achtergrond, die ook Google’s SEO fundamentals in acht neemt bij de bouw van jouw website. Bij Táticoo ben je er altijd van verzekert dat je een website krijgt die aan alle eisen voldoet en klaar is om bezoekers in klanten om te zetten.

Met de publicatie van de nieuwe website is jouw onderneming klaar voor het ontwikkelen van Google Ads en Sociale-media campagnes met bijbehorende Landing Pages op de website. De SEO en content zorgt ervoor dat je campagne budget zo efficiënt mogelijk wordt besteed en zo veel mogelijk conversies genereert.

Wij moedigen onze klanten aan zo veel mogelijk betrokken te zijn bij de productie en onderhoud van hun website en content. En bieden je de mogelijkheid om zelf de redactie van je website te doen.

Ieder individu kan vandaag de dag de hele wereld bereiken en dat is een zeer machtig gegeven. Door het actief onderhouden van een Blog met gedetailleerde artikelen over de producten en diensten die je bedrijf te bieden heeft is het voor iedereen mogelijk om zich tot een autoriteit te ontwikkelen en zodoende potentiële klanten uit de doelgroep naar de website te leiden en te converteren. Het is vooral de content die de organische ranking beïnvloedt. Lees meer over hoe de principes van inbound marketing functioneren.

Neem contact op met onze specialisten.

Directie Táticoo

Sebastiana Martins
Sebastiana MartinsPartner
Arthur Jansen
Arthur JansenPartner

We Assist Foreign Companies Doing Business in The Netherlands

Contact Us!